Både kräm och färska bär hör till det somrigaste som finns. Här om kvällen kom Mellanfiluren på en enkel efterrätt där de båda godsakerna kombineras: kräm med grädde och körsbär. Vi köpte en liter hallonkräm, men det går naturligtvis bra att använda någon annan smak eller att koka sin egen kräm. Spritsa gärna den vidpade grädden över krämen så blir det extra festligt. Toppa med färska bär.
Gluten/laktos
Kräm är i regel glutenfri. Använd laktosfri grädde vid laktosintolerans.
Ha en fortsatt fin sommar!
Smaskens!
LikeLike
Ja, det är en efterrätt för oss kvalificerade gottegrisar.
LikeLike
Hehehehe ja jösses det är man väl, om något. Just den här gottegrisen har fastat i nästan två dagar så idag blir det SNASK! 🙂 Sommarkram till dig och familje 🙂
LikeLike
Det ska vara vispgrädde till kräm och färska bär, men extra festlig blir det om man orkar vispa den. Du har så kloka barn! ❤
LikeLike
Tack, Tina:)
LikeLike
Kräm och grädde är alltid gott! Bra recept 🙂
LikeLike
Tackar:) Jag tycker det är kul att barnen får testa sina idéer ibland.
LikeLike
Absolut, barnen brukar ha jättebra idéer.
LikeLike
Det ser helt galet gott ut =)
LikeLike
Tack! Det smakade riktigt bra.
LikeLike